ОБУЧЕНИЕ МЛАДШИХ ШКОЛЬНИКОВ РАБОТЕ С АРИФМЕТИЧЕСКИМИ ЛАБИРИНТАМИ НА УРОКАХ МАТЕМАТИКИ - Сапарова, А.А.; Утеулиев, Ш.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада арифметик лабиринтлар мавжудлиги ва бошланғич математика курсларида кенг қўлланиш, шу билан бирга, турли ўқув – услубий мажмуаларда арифметик лабиринтларнинг ўқув ийли бўйича тақсимланиши, уларнинг мураккаблик даражалари ҳақида сўз боради.