BO‘LAJAK KIMYO O‘QITUVCHILARNI INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARI VOSITASIDA TAKOMILLASHTIRISH METODIKASI - Ajieva, M.B.; Dauekeeva, G.U. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqola ta’lim va tarbiya jarayonida pedagoglar yordamida kimyo darslarini takomillashtirishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanish hamda darslarda interaktiv metodlardan, maqsadli va samarali foydalanish, jamoaviy muloqotni olib borish, mantiqiy fikrlash, g‘oyalarni sintezlash , tahlil qilish qobiliyatiga ega bo‘lgan ta’lim oluvchilarni keng imkoniyat yaratilishiga xizmat etadi. Kimyoni o‘qitishda pedagogik texnologiyalardan – «Sinkveyn», «Aqliy hujum», «Tarmoqlar”, «Klaster» metodlaridan dars davomida qanday foydalanish usullari haqida ma’lumot berib o‘tilgan.