THE ROLE OF DIGITAL TRANSFORMATION IN EDUCATION - Narimbetov, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Bu maqola ta’limda raqamlashtirishni transformatsiya qilishning ahamiyati haqida ma’limotlarni o‘z ichiga oladi. Shu bilan birga raqamlashtirish transformatsiyasining eng ilg‘or turlari va ularning o‘qitish va o‘rganish jarayonidagi roli haqidagi ma’lumotlarni o‘z ichiga oladi.