TA’LIM SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY QILISH – IJTIMOIY PEDAGOGIK ZARURIYAT SIFATIDA - Xamzayev Х.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada oliy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalardan foydalanishning huquqiy-meyoriy asoslari, bu jarayonda onlayn kurslardan, ta’limni raqamlashtirish elementlaridan, raqamli texnologiyalardan foydalanish roli tahlil qilinadi.