INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA O‘QUVCHILARNING O‘QISH-BILISH FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISH - Annayeva, M.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolamiz boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qish-bilish faolligini integrativ yondashuvlar asosida o‘qitish usullariga bag‘ishlagan bo‘lib, o‘quvchilarni turli xil metod, loyihalar asosida o‘qitish, o‘quvchilarning muloqot va tanqidiy fikrlash kabi ko‘nikmalarga ega bo‘lishga undaydigan metodlardan foydalanilgan. Bundan tashqari, o‘quvchilarning olgan bilimlarini amaliyotda qo‘llash, zamonaviy kelajak kasblariga o‘quvchilarni tayyorlash bo‘yicha zaruriy ko‘nikma, malaka, tavsiyalar haqida fikr yuritilgan.