JADID NAMOYANDALARI ASARLARIDA ILM VA MA’RIFAT TALQINI - Axrorova, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada Alisher Navoiy va jadid namoyandalari asarlarida ilm, ma’rifatning targ‘ib qilinishi, bilimsizlik jaholatga eltuvchi vosita ekanligi haqida so ‘z yuritilgan, misollar asosida tahlil qilingan.