ТАБИИЙ ГАЗНИ ФИЗИК – КИМЁВИЙ ХОССАЛАРИ ВА ИШЛАТИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Махмудов, М.Ж.; муҳандислик, Бухоро; Ҳамроев, Р.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада дунёдаги табиий газ заҳиралари, уларнинг физик – кимёвий хоссалари ва табиий газни қазиб олиш, қайта ишлаш ҳамда қўллаш истиқболлари ҳақида маълумотлар келтирилган.