СОСТОЯНИЕ ИССЛЕДОВАНИЯ РОЛИ ХИМИЧЕСКИХ ЭЛЕМЕНТОВ В АГРОХИМИИ И ЭКОЛОГИИ - Ибрагимов, Б.А.; Авезов, Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада тупроқнинг инструментал нейрон фаоллашув таҳлили усули ёрдамида уч марта нурлантириш муҳокама қилинади. Белгиланган элементларнинг таркибини ҳисоблаш махсус ишлаб чиқилган компьютер дастури ёрдамида амалга оширилди.