МОЛЕКУЛЯРНО-ДИНАМИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ ПОЛИМЕРНЫХ НАНОКОМПОЗИТОВ - Аширбекова, С.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада нанокомпозит полимер материалларини яратиш учун молекуляр динамика моделлари асослари келтирилган. Моделлар ёрдамида нанозаррачаларнинг полимер матрицаси билан ўзаро таъсири ўрнатилади, бу нанокомпозит полимер материалларининг хусусиятларини аниқлайди.