ОЦЕНИВАНИЕ УСЛОВНОЙ ФУНКЦИИ ВЫЖИВАНИЯ В СПЕЦИАЛЬНОЙ РЕГРЕССИОННОЙ МОДЕЛИ СЛУЧАЙНОГО ЦЕНЗУРИРОВАНИЯ С ДВУХ СТОРОН - Абдикаликов, Ф.; Бегжанова, К.; Сейтахов, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада икки томондан тасодифий цензурланишнинг махсус информатив регрессия моделида шартли умр давомийлиги функциясининг ярим параметрли баҳоси тузилади. Ушбу баҳонинг асимптомик хоссалари ўрганилди.