O‘QUVCHILARNING IJTIMOIY-MADANIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA BLOG TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH YO‘LLARI - Yusupov, B.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada adabiy taʼlim jarayonida o‘quvchilarning ijtimoiy-madaniy kompetensiyasini shakllantirishda blog texnologiyalaridan foydalanish yo‘llariga doir metodik muammo xususida so‘z yuritiladi.