АКАДЕМИЧЕСКОЕ ПИСЬМО И ГИПЕРТЕКСТОВЫЕ ТЕХНОЛОГИИ - Абдуллаева, С.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада гиперматн ўз илмий матнини тузиш қобилиятига таъсир қилувчи медиа-технология сифатида кўриб чиқилади. Академик ёзишда дидактик моделни таъминловчи гиперматнинг асосий тавсифлари келтирилган.