KOMPETENSIYA YONDASHUVI ASOSIDA TALABALARNING TEXNIK VA TEXNOLOGIK TAYYORGARLIGINI SHAKLLANTIRISH - Orınbetov, N.; Amanbaev, M.; Allamuratova Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada kompetensiya yondashuvi asosida talabalarning texnik va texnologik tayyorgarligini shaklantirish haqida fikr yuritilgan bo‘lib, bunda talabalarning texnik va texnologik tayyorgarligini shaklandirisda o‘quv jarayoniga sun’iy intellekt (AI), robototexnika va raqamli texnologiya vositalarini qo‘llashning asosiy yo‘nalishlari tahlil etilgan hamda ijtimoiy tarmoqlardan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.