ФОРМИРОВАНИЕ СИСТЕМЫ ЛЕКСИЧЕСКОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ СТУДЕНТОВ НЕЯЗЫКОВЫХ ФАКУЛЬТЕТОВ - Каипбергенова, Ф.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Маданиятлараро мулоқот - бу турли тилларда сўзлашадиган ва турли маданиятларга эга бўлган одамлар ўртасидаги оғзаки ва оғзаки бўлмаган мулоқот жараёни, чунки одамлар ўртасидаги ўзаро тушунишни таъминлайдиган маданиятлараро мулоқот одамлардан чет тилида коммуникатив фаолиятни ўзлаштиришни, этарли асосий билимларни, мақсадли тил мавжуд бўлган контекстда ижтимоий-маданий фон.