КАРЛ ПОППЕРНИНГ МЕТОДЛАР ТЎҒРИСИДАГИ ТАЪЛИМОТИ - Ҳотамов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада файласуф К.Поппернинг методологик таълимоти таҳлил қилинган. Мақолада К.Поппернинг табиий ва ижтимоий фанлар методларининг бирлиги, умумийлиги тўғрисидаги қарашлари ёритиб берилган.