JISMONIY TARBIYA MASHG‘ULOTLARIDA О‘QUVCHILARGA ESTETIKAGA OID TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISH VA QIZIQISHLARNI FAOLLASHTIRISH IJTIMOIY-PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Djoldasov, R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarida о‘quvchilarga estetikaga oid tasavvurlarni shakllantirish va unga bо‘lgan qiziqishlarni faollashtirish ijtimoiy-pedagogik muammo sifatida ta’lim amaliyotidagi ahvoli va uning yechimlari borasida fikrlar keltirilgan.