LOYIHACHILIK FAOLIYATI BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING PEDAGOGIK VA IJODIY MUVAFFAQIYATLARIGA ERISHISH SHARTI SIFATIDA - Baltamuratova, A.P. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada loyihachilik faoliyati bo‘lajak boshlang’ich sinf o‘qituvchilarining kreativligini rivojlantirishga qaratilgan pedagogik jarayon sifatida ijodiy muvaffaqiyatlarga erishish masalalari ochib berilgan.