TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA MASALALARNING O‘RNI - Babayeva М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada maktab o‘quvchilariga masalalar yechish davomida, bilim berish bilan birgalikda, mustaqillik, tashabbuskorlik, hamkorlik, haqqoniy baholash, kreativ fikrlash, ma’lumotni ajrata olish va undan oqilona foydalanish, tez kirishuvchanlik xususiyatlari shakllantirilib, har qanday o‘zgarishlarga konstruktiv moslasha olish qobiliyatini rivojlantirib borilish haqida batafsil so‘z yuritiladi.