KIMYONI O‘QITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR - Ajieva, M.B.; Begmanova, G.; Naurizbaeva, T. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalar, ta’limda raqamli va bulutli texnologiyalardan foydalanish, raqamli texnologiyalar ta’lim tizimi vositalari, pedagogika, pedagogik texnologiyalar va ularning ahamiyati, kimyoni o‘qitishda raqamli texnologiyalarning ahamiyati haqida tushunchalar berilgan.