SHE’RIYATDA DIALOG VA UNING BADIIY FUNKSIYASI - Matyakupov, S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada she’riyatda dialog va uning badiiy funksiyasi, badiiy nutqning she’r poetik strukturasiga ta’siri muammosi tadqiq etiladi. Shuningdek, she’riy nutqning jahon adabiyotshunosligida o‘rganilishi hamda o‘ziga xosligi, lirikada badiiy kommunikatsiya masalalari nazariy tahlil qilinadi.