ҚАРАҚАЛПАҚ МАТЕМАТИКАЛЫҚ ТЕРМИНОЛОГИЯСЫНЫҢ ҚӘЛИПЛЕСИЎИ ҲӘМ РАЎАЖЛАНЫЎЫ ҲАҚҚЫНДА - Нуржанов, О.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада қорақалпоқ тилидаги математик терминологиянинг шаклланиши ва ривожи ҳақида сўз юритилган.