ТОПОНИМЛАРНИ ГЕОГРАФИК ТАДҚИҚ ЭТИШНИНГ МАНБАЛАРИ ВА УСУЛЛАРИ - Балтабаев, О.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада географик номларни тадқиқ этишнинг манбалари ва усуллари ёритиб берилган. Мақолада топонимларни географик жиҳатдан тадқиқ қилган МДҲ ва маҳаллий олимларнинг илмий-тадқиқот ишлари таҳлилга тортилган.