ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВ НЕГИЗИДА МУҲАНДИСЛИК ОБЪЕКТЛАРИНИ ЛОЙИҲАЛАШ ВА КОНСТРУКЦИЯЛАШ (ВАЛЛАРНИ МУСТАҲКАМЛИК ВА БИКРЛИККА ҚИЁСИЙ ҲИСОБЛАШ МИСОЛИДА) - Набиев, А.Н.; Саидова, Д.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада САД/CАЕ/CАМ инновацион технологиялари асосида лойиҳалаш-конструкциялаш жараёнларининг узвийлиги ҳамда валларни мустаҳкамлик ва бикрликка ҳисоблаш-лойиҳалашда MathCad дастуридан фойдаланишнинг таълимда юқори самара бериши асосланган.