UOʻK 622.274.4 KOVULDI OLTIN KONI UCHUN TEZ QOTUVCHI MONOLIT TO‘LG‘AZMA MATERIALLARNI TAYYORLASH METODIKASI - Mislibayev, I.T.; Alimov, Sh.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada “Olmaliq kon-metallurgiya kombinati” aksiyadorlik jamiyatiga qarashli Kovuldi oltin konida qo‘llanilayotgan qazib olish tizimi ya’ni qazib olingan bo‘shliqni to‘ldirib qazib olishda to‘lg‘azma materiallarining tarkibini tanlash metodologiyasi yordamida qazib olingan bо‘shliqni to‘ldirish ishlari hamda texnik jihatdan tatbiq qilish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.