CHIZIQLI EMAS ALGEBRAIK TENGLAMALARNI YECHISH USULLARI - Kalmuratova, S.M.; Tursınbekova, I.J.; Muxiyatdinov, J.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada algebraik tenglamalarni yechishning hisoblash amaliyotida keng qo‘llaniladigan, ko‘phadlarni ko‘paytuvchilarga ajratishning Lin Shinge va Fridman usullari va ularning berilgan aniq tenglamalarni yechishga tatbiqlari bayon qilinadi.