KIMYO FANINI O‘QITISH JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISHDA MATEMATIKA FANI BILAN BOG‘LIQLIK ASOSIDAGI TOPSHIRIQLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Xasanova, X. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada kimyo va matematika fani uzviyligi asosidagi kreativ topshiriqlar yordamida o‘qitish orqali o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishini oshirishning nazariy va amaliy ahamiyati asoslab berilgan. Kimyo fanini o‘qitish samaradorligini oshirishda fanni matematika fani bilan bog‘liqligiga asoslanish muhimligi tasdiqlangan.