ÓZLESTIRMEWSHI OQÍWSHÍLARDÍŃ KOGNITIV TARAWÍNÍŃ PSIXOLOGIYALÍQ ÓZGESHELIKLERI - Sh.Sherimbetova, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада ўзлаштириши суст ўқувчиларнинг когнитив соҳаси психологик хусусиятлари ҳақида сўз боради. Ўқувчиларнинг билиш жараёнлари хусусиятлари ҳақида тушунчалар келтирилган.