ПЕДАГОГИК ФАОЛИЯТДА ЎҚИТУВЧИНИНГ ЎЗ УСТИДА ИШЛАШ ФАОЛИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Шакарбоева, Ш.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақола педагогик фаолиятда ўқитувчининг ўз устида ишлаш фаолиятини тарбиялашнинг ижтимоий-психологик жиҳатлари мавзусига бағишланган. Шунингдек, мақола педагогик фаолиятда ўз устида ишлаш қобилиятига таъсир этувчи психологик асослар, ижтимоий психологик детерменантлар, ўқитувчиларда шаклланган касбий мотивлар, толерантлилик ва эмпатик қобилиятлар каби масалалар ҳам кенг ёритилган.