ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЎҚИТУВЧИ УСЛУБИНИНГ МОТИВАЦИЯЛОВЧИ ТАЪСИРИ - Тураева, Д.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада ўқитувчининг ўқувчилар ўқув мотивациясига таъсир этувчи фаолият услуби ва унга хос бўлган индивидуал -психологик хусусиятлари ҳақида фикр юритилган. Мазкур соҳада ўтказилган эксперимент натижалари психологик таҳлили келтирилган.