OILADAGI AJRALISHLAR JAMIYAT MA’NAVIY HAYOTINING INQIROZI SIFATIDA - Roʻziqulov, F.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada oilalardagi nizolar, nikohga kiruvchi yoshlarning oilaviy hayotga tayyor emasligi, oilaviy qadriyatlar haqida bilimga ega emasligi, keksa avlod vakillari bilan yosh avlod vakillarining oila toʻg‘risidagi tasavvurlaridagi nomutanosiblik sababli qaynona-kelin munosabatlari, oilaga tashqaridan boshqa shaxslarning aralashuvi natijasida vujudga kelayotgan muammolarning bartaraf qilish mexanizmlariga oid taklif va tavsiyalar keltirilgan.