ТАЛАБАЛАРДА МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ – ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИНИ ЎРГАНИШ - Рўзиқулова, А.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ҳозирги замон жамиятда кўп тармоқли ривожланиш асосида қадриятлар тизими ҳақида муалиф муаммолар сифати ўз фикрини кўрсатади. Муаллиф психолог, философ. Педагоглар учун талабаларга хос бўлган қадриятлар тизимига мос булувчи ижтимойи омиллар ўз фикрини намоён этади.