MILLATLARARO OILALARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA TIPOLOGIYASI - Roziqova, M.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada baynalminal oilalar, millatlararo nikohlar, ularning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari, ya’ni ushbu oilalarda nikoh oldi motivlari, oilaviy munosabatlar hamda ularning tipologiyasi haqida nazariy ma`lumotlar keltirilgan, psixologik xususiyatlari tahlil qilingan.