ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ К ФОРМИРОВАНИЮ СТРАТЕГИЙ ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ СПОРТСМЕНОВ - Елмуратова, А.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада спортчиларнинг фаолияти давомида ўз-ўзини муҳофаза қилиш усуллари, ўз-ўзини идора қилиш механизмлари ҳамда ҳиссий иродавий сифатлари ҳақида сўз боради. Шунингдек, психологик муҳофаза турлари ва шакллари, жамиятда инсон хулқ-атворини ташкил этишдаги роли ҳақида назарий маълумотлар келтирилади.