ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ТИЗИМИДА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТ: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Душанов, Р.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада ички ишлар органлари тизимида психологик хизмат фаолиятининг муаммо ва ечимлари, уни такомиллаштиришнинг ижтимоий психологик омиллари борасидаги фикр-мулоҳазалар билдирилган.