THE IMPORTANCE OF PRIORITIZING REQUESTS IN SERVICING PROCESS - Zakirov, V.M.; Abdullaev, E.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada masofaviy tizimlarda xizmat koʻrsatish vaqtini qisqartirishda soʻrovlarga ustuvorlik asosida xizmat koʻrsatishning afzalliklari tahlil qilingan va soʻrovlarga ustuvorlik berishning xizmat koʻrsatish vaqtiga ta’siri muhokama qilingan.