ОҚЫЎШЫЛАР МЕНЕН ЭТЮД ҮСТИНДЕ ИСЛЕЎ ҲӘМ ТЕХНИКАЛЫҚ ТӘРЕПИН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎ УСЫЛЛАРЫ - Жуманиязов, И.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада муаллиф мусиқа чолғусида ижро этиш, этюдлар ва ижро техникаси устида ишлаш, шунингдек ўқувчи ва ўқитувчи ўртасидаги ўқитиш услуби, ижро маҳорати ҳақида ёзилган.