«MATERIKLER HÁM OKEANLAR TÁBIYIY GEOGRAFIYASÍ» PÁNIN OQÍTÍWDA QOLLANÍLATUǴÍN INTERAKTIV METODLAR - Gaypova, R.T.; Turdibekova, Z.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada maktab geografiya darslarida materiklar va okeanlar tabiiy geografiyasi fanida interfaol metodlardan foydalangan holda oʻquvchilarning bilmi, kónikma va malakalarini shakllantirish usullarini takomillashtirish, shuningdek, fikrlash darajasini va dars samaradorligini oshirishga e’tibor qaratiladi.