ГИМНАСТИКАЧИЛАРГА ТАЯНИБ САКРАШ МАШҚЛАРИНИ ЎРГАТИШ УСЛУБИЯТИ - Ешбаев, А.Ж.; Жарылкапов, У.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада ёш спорт гимнастикачиларни таяниб сакраш машқларини ҳаракат тузилиши асосида самарали ўргатиш услубини қўллаш кетма-кетлиги ва ҳафталик, кунлик машғулот режаси баён этилган.