НОВАЯ ПАРАДИГМА В ОБРАЗОВАТЕЛЬНОМ ПРОЦЕССЕ – УСПЕХ В РАЗВИТИИ КРИТИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ - Алламуратова, Г.Ж.; Алламуратова, А.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада таълим жараёнида янги ёндошув: талабалар таълими тизимида янги парадигмаларни ишлаб чиқиш ва жорий этиш масаласи муҳокама қилинади. Уларнинг мақсади таълим жараёнини ҳар бир ўқувчининг индивидуал эҳтиёжларига мослаштиришдир. Мақолада янги парадигмаларнинг замонавий жиҳатлари ва уларнинг хусусиятлари кўрсатилган ва ўқитишда интеграциялашган ёндашунинг самарадорлиги батафсилроқ очиб берилган.