ЗАМАНАГӨЙ ТӘЛИМДЕ КӨРКЕМ ҚӘНИГЕЛИК КОМПЕТЕНЦИЯЛАРДЫ ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Уразимова, Т.В.; Кунназарова, Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақола тасвирий санъат орқали болажак ўқитувчиларнинг касбий маҳоратини шакллантиришга бағишланган. Бу ерда эстетик тарбия муҳим роль ўйнайди, бу шахснинг дунёқараши, интеллектуал ва ижодий потенциалини ривожлантиришга ёрдам беради. Шунинг учун таълим жараёни ижодий одамнинг таълимга, мулоқот, ҳаётнинг турли соҳаларида ҳамкор бўлишга тайёр бўлиши керак.