TAYANCH MA’NAVIY KOMPETENSIYALAR VOSITASIDA 1-SINF OʻQUVCHILARIDA IJTIMOIY KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISH USULLARI (“Yangi avlod” darsliklari misolida) - Raximova, M.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada amaldagi “Yangi avlod” darsliklari haqida fikr yuritilib, 1-sinf Tarbiya fanini oʻqitishda tayanch ma’naviy kompetensiyalar vositasida oʻquvchilarida ijtimoiy kreativlikni rivojlantirishning metodik usullari bayon etilgan. Shuningdek, muallif 1-sinf tarbiya fani oʻqitish orqali oʻquvchilarda shakllanishi zarur boʻlgan ijtimoiy-emotsional koʻnikmalarni keltirib oʻtgan.