ОРФОГРАФИЧЕСКАЯ РАБОТА В НАЧАЛЬНОМ КЛАССЕ - Лутфетдинова, Р.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақола ўқувчиларнинг кўп миллатли таркиби бўлган синфларда имло бўйича дастлабки ишларни ташкил этишнинг ўзига хос хусусиятларига бағишланган.