ИМКОНИЯТИ ЧЕКЛАНГАН БОЛАЛАР ВА ЎСМИРЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ ҲАЁТГА МОСЛАШУВИ, ҚИЙИНЧИЛИКЛАРИ ВА МУАММОЛАРИ - Қодирова, Ф.У.; Саламова, Ф.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада имконияти чекланган болалар ва ўсмирларнинг ижтимоий ҳаётга мослашуви талқин қилинган. Шунингдек, уларнинг дарсларни ўзлаштиришда ва ҳаётнинг бошқа соҳаларида дуч келиши мумкин бўлган қийинчилик ва муаммолари ёритилган.