ВЫСШЕЕ ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОИЗВОДСТВО: ПРОБЛЕМЫ И ПУТИ ИХ РЕШЕНИЯ - Каримов, Х.Н.; Имамов, Э.З.; Имамов, А.Э.; Исмайлов, К.А.; Аскаров, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада замонавий ишлаб чиқариш учун юқори малакали кадрлар тайёрлаш бўйича таклиф этилаётган ёндашувни муваффақиятли амалга ошириш университет ва ишлаб чиқаришнинг тезкор ва ўзаро манфаатдор шериклик фаолияти билан бўлиши мумкинлиги ҳақида гап боради. Айниқса, таълим муассасаси ва корхона раҳбарлари, шунингдек, тегишли тармоқ вазирликлари ва идоралари ўртасида шериклик фаолияти муҳимлиги батафсил баён қилинади.