MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJTIMOIY MOTIVLARINI SHAKLLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Ismayilova, R.I. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy motivlarini shakllantirish masalalarini tadqiq qilishga bag‘ishlangan. Unda maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy motivlarini shakllantirishning nazariy-amaliy asoslari ochib berilgan. Maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy motivlarini shakllantirish pedagogik muammo sifatida tavsiflangan.