ULUG‘ ALLOMA AL-BERUNIYNING MATEMATIK MEROSLARI HAQIDA - Prenov, B.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqola markaziy Osiyoning atoqli olimi Abu Rayhon Beruniyning 1050 yilligi va uning matematikada olib borgan ilmiy faoliyatiga bag‘ishlab yozilgan.