ҚАРАҚАЛПАҚСТАНДА БИЛИНГВИЗМ МӘСЕЛЕСИ - Шынназарова, С.Ж.; Мамбетова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада «икки тиллилик» тушунчаси ижтимоий ҳодиса сифатида тавсифланади. Замонавий жамиятда ушбу муаммонинг долзарблиги таъкидланган. Икки тиллилик тадқиқотчиларининг қарашлари, шунингдек, ушбу муаммога замонавий муносабат кўриб чиқилади.