ИНТЕРНЕТ-ЛИНГВИСТИКА И ЯЗЫКИ, ОБЕСПЕЧИВАЮЩИЕ ЭЛЕКТРОННЫЕ СРЕДСТВА КОММУНИКАЦИИ - Кененбаев, Е.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу тадқиқот мавзуси турли хил электрон маълумотларни узатиш воситалари бўлиб, улар биргаликда Интернет ахборот майдонининг алоқасига хизмат қилувчи махсус тилни ташкил қилади.