ТЕРМИНЛЕРДИ ТИЛЛИК АСПЕКТТЕ ИЗЕРТЛЕЎ МӘСЕЛЕСИ - Карибаева, А.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада терминларни лингвистик жиҳатан ўрганиш, шаклланиши тизимлаштириш ва таҳлил қилиш, замонавий қозоқ тилида атама ясашнинг самарали таҳлил қилинади.