ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН ҲУЖЖАТЛИ КИНОСИ (1991-2018 йиллар) - Хужаниязов, У. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу илмий мақолада мустақиллик йиллари “Қорақалпоқ фильм” студияси томонидан тасвирга олинган ҳужжатли фильмларнинг мавзу ва жанрлари таҳлил қилинган.